Свободно време

Какво показва първата буква на името ви за вас? (втора част)

Буква Н – Имате голямо въображение

10.01.2016г. / 15 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С коя буква започва малкото ви име? В следващите редове може да прочетете каква личност сте според първата буква на името ви. След първата, Споделяме втората част, очаквайте характеристики и за другите букви.

К – Ако името ви започва с тази буква, за вас може да се каже, че сте срамежливи, но и привлекателни. Винаги се грижите хората около вас да се чувстват добре. Имате остър ум и нюх за бизнес. Вие знаете търговски трикове, които ви помагат много в работата. Не харесвате двуличието и сте в състояние да чакате дълго, докато откриете своя партньор в любовта.

Л – Вие сте романтична личност, която е привлечена от магията на любовта. Вашият партньор в живота е най-важният човек за вас. За да спечели някой сърцето ви, трябва да притежава висок интелект. Харесвате приключенията и винаги поемате рискове.

М – Хората, чиито имена започват с буквата М са непоправими романтици. В любовта винаги търсят максимума. Винаги търсят перфектния партньор и не се страхуват да критикуват, когато е необходимо. Трудно намират половинката си, защото имат високи изисквания. На моменти са големи егоисти и не се интересуват особено от мнението на другите.

Н – Имате голямо въображение. В любовта търсите сродната си душа, с която да изградите силна и здрава връзка. Вярвате в свободата и винаги се стремите да я получите. Кипите от енергия и не спирате да търсите нови предизвикателства край себе си. В трудни моменти винаги успявате да намерите забавната страна на нещата.

О – Вие сте родени лидери. Вашият богат опит и познания винаги вдъхновяват. От друга страна сте малко стеснителни и това понякога пречи на комуникацията с другите. В любовта може дълго време да се оставите на самотата, докато не откриете перфектната половинка. В работата не се задоволявате с малко, а винаги търсите ново поле за изява.

Коментирай