Свободно време

Хороскоп за месец февруари 2016

Успех за Везните

04.02.2016г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Сериозни промени може да се случат, които ще са свързани предимно с бизнеса или професията ви. Стига да не отлагате важните задачи и да действате достатъчно гъвкаво, то ще съумеете да разгърнете творческия си потенциал и да реализирате замислите си бързо и изцяло.

Отстоявайте позициите си и действайте с познати методи на работа, които вече са дали положителен резултат. Много е важно да следвате правилата. Ако дейностите ви са свързани с прилагане на законодателни мерки, то консултирайте се със специалисти в областта. Бъдете екипни, самостоятелната работа ще е по-трудна и с по-несигурни резултати.

Дори когато изпълнението зависи само от вас е желателно да координирате действията си с останалите участници. Ще довършите старите задачи, за да започнете новите напълно обмислено.

Дева

Спокоен месец, изпълнен с положителни емоции. Едва ли нещо, свързано с ежедневните ви задължения би ви затруднило. Следвайте собствените си разбирания, дистанцирайте се от чужди внушения.

Финансовото ви положение е достатъчно стабилно, но не е изключено да постъпят предложения за нов бизнес, печеливши инвестиции или изгодни на пръв поглед кредити. Не се занимавайте с тях, крият рискове, които в момента не сте в състояние да прецените. Меркурий ви зарежда с оптимизъм и убедителност.

Колкото вие се съобразявате с околните, толкова повече те ще ви предлагат помощта си. Ако преди време сте загубили нещо важно със сантиментална стойност, то през този месец ще го намерите.

Снимка: istock

Везни

Стремежът ви към успех ще се увенчае с... успех! Но при едно-единствено условие. Да изберете само една цел и да се занимаете с постигането й действайки логично и последователно. Колкото повече разпилявате вниманието и силите си, толкова по-трудно ще се справяте дори с най-обикновените ежедневни задължения.

Колкото сте по-концентрирани, толкова по-бързо ще напреднете. Ще получите нужната подкрепа както във финансов план, така и под формата на съвети, идеи или директно съдействие, дори от шефовете ви.

Ако имате желание да реализирате някакво пътуване с развлекателна цел, то ще изникне и подходяща възможност да го направите. Предстоят ви интересни запознанства и нови материални придобивки.

Скорпион

Предстоят промени, които са свързани предимно с професионалната ви реализация. Всичко ще ви се отдава с много по-голяма лекота от обикновено и с много по-малко психическо напрежение. Съществуват предпоставки за увеличаване обема на работа или да ви поканят за участие в някакъв допълнителен проект, или пък да потърсят професионалната ви консултация в практикуваната от вас област.

Успехите не бива да ви заслепяват, защото въпреки тях, финансовото ви положение ще е леко нестабилно. Очаквате приходи от предишна дейност, но ще ги получите по-късно от предполагаемия момент. Затова трябва да сте по-предпазливи с разходите и по-умерени в стремежите си.

В личен план ситуацията е подобна. От вас зависи доколко ще са удовлетворителни взаимоотношенията ви. Не смесвайте личните с деловите и секса с флирта, за да не си навлечете неприятности.

Коментирай
Свободно време