Свободно време

Хороскоп за месец февруари 2016

Успех за Везните

04.02.2016г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Юпитер и този път няма да ви изостави. Финансите ви са стабилни, а що се отнася до бизнеса или професията, то едва ли ще имате възможност да се оплачете от скука и еднообразие. Напредъкът ви зависи от това доколко сте инициативни, обективни и едновременно с това предпазливи.

Ако подхождате към решаване на проблемите с неоспорими аргументи, то даже конкуренцията ще премине на ваша страна. Търсете решения, които удовлетворяват потребностите на повече хора.

Така ще съумеете дори да изгладите някои съществуващи конфликти между близките или колегите ви. Обмисляйте офертите, които получавате подробно, но бързо, и преценявайте ефекта от различни гледни точки. Непременно ще успеете.

Козирог

Каквото и да се случи през този месец, то няма да ви извади от обичайното равновесие. Ритъмът ви на живот ще е малко по-интензивен, но за сметка на това и енергийното ви ниво е по-стабилно.

Дали и как ще постигате целите, които си поставяте всъщност зависи от самите цели. Не бързайте с онези, които изискват повече време за реализация и не започвайте онези, за които не сте си подсигурили ресурси. В крайна сметка всичко ще е въпрос на труд и старание, но вас трудностите не ви плашат.

Не се паникьосвайте и не се усъмнявайте в собствените ви възможности. Неуспехите са нещо, което трябва да използвате, за да си „сверите часовника“. Някои дейности ще са нови и ще напредвате по принципа на „пробата и грешката“. Въздържайте се от дълги пътувания и от излишни разходи. Ще имате допълнителни приходи, но е желателно да ги използвате за разплащане на задълженията си.

Снимка: istock

Водолей

Няма как да не е успешен за вас месецът, в който Слънцето е във вашия знак, а на всичкото отгоре и Маймуната „чука на вратата“. Уникална комбинация заедно с Уран, управляващата ви планета, която предпоставя прекрасни условия за успех. Важното е да сте активни, да мислите бързо и да не се отказвате пред затрудненията.

Само наблюдавайте! Ще установите, че препятствията сякаш се стопяват като февруарския сняг. Онова, което до вчера е изглеждало непреодолимо, днес просто го няма. Всички ваши сделки, идеи, предложения, презентации ще се радват на изключителен успех.

Единственото, което може да помрачи настроението ви е опитите на някои колеги да ви въвлекат в интрига. Бъдете предпазливи, защото ще се опитат да се възползват от слабите ви места, а едно от тях е свързано с интимните ви отношения.

Риби

Слънцето уверено се движи към вашия знак. В същото време Нептун приветства стремителното встъпване на Маймуната в собствената й година. А това за вас означава поредица от приключения.

Които ще започнат сега и ще свършат... никой не знае кога. Първите промени ще са свързани с отношенията на работното място. Ще получавате много повече подкрепа, ще се справяте по-лесно и съответно ще стабилизирате финансовото си положение.

Свързани статии

Финансовата независимост ще даде тласък на творческия ви потенциал, а оттам ще ви хрумнат поредица успешни идеи на стари затруднения.

Преодолявайки ги, ще създадете нови контакти, които ще се окажат изключително полезни. Най-после приемливо ще довършите дългогодишен юридически спор.

Коментирай
Свободно време