Свободно време

Хороскоп за годината на Червената огнена маймуна (част първа)

Какво да очаквате?

09.02.2016г. / 06 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тигър (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022, 2034)

Величественият Тигър ще има прекрасната възможност да разгърне и демонстрира творческия си потенциал в годината на Маймуната. Всеизвестно е, че „децата на Тигъра“ са дейни, устойчиви хора и по тази причина те са любимци на Маймуната.

Ще се радват на успех във всички сфери на дейност. Ще преодоляват всички затруднения, благодарение на вродения си оптимизъм. Тигърът е много гъвкав. Той може да е нежен като домашна котка, но може да е и безмилостен като див хищник. Кипи от енергия, не се страхува от нищо и намира прости решения в сложни ситуации.

В професията и бизнеса ще напредва предимно заради нестандартното си мислене, въображение и интуиция. Всички около него непрекъснато ще имат усещането, че наблюдават Тигър, който се готви за скок. Образ едновременно елегантен и застрашителен. А Маймуната умее да оценява както красотата, така и заплахата, да се съобразява с тях и да ги толерира, което означава да осигурява на Тигъра душевен, емоционален и физически комфорт.

Личните отношения на раирания красавец ще са повече от устойчиви и повече от романтични. Те ще са комбинация от реалност и вълшебство, от всеотдайност и надежда. Каквото поиска – ще го получи. Каквото даде – ще му се върне многократно.

И обвързаните, и необвързаните Тигри ще усетят любовта във всичките й разновидности и детайли. Ще се наслаждават на непознати удоволствия, които Маймуната великодушно ще им осигури. И когато им дойде наум да отдъхнат, да намалят темпото, то нека си спомнят на кого дължат прекрасните си преживявания.

Снимка: istock

Заек (1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Заекът ще напредне много в годината на Маймуната. Но защо? Много просто, защото Маймуната не търпи пасивност и инертност. Заекът трябва да покаже желание за работа, инициатива и творческо мислене.

Още повече, че типичните качества на Заека са практичност, интелект, отговорност, добронамереност. При такава комбинация Заекът наистина няма от какво да се страхува. Стига да реши, то може „планини да преобърне“.

Хората, родени в годината на Заека ще се окажат истински късметлии в годината на Маймуната. Това е период на самоутвърждаване, напредък и доказване на всичките таланти, които притежават. Най-голям напредък могат да очакват творческите личности. Червената огнена маймуна направо ще „изгори“ препятствията по пътя им!

Личният живот също няма да е лишен от положителни емоции. Заекът може да си позволи някои прояви на умерен авантюризъм и на пресметнат риск. Да съчетае романтичното с прагматичното, да си организира далечно пътешествие, да смени компанията, да участва в повече публични мероприятия.

При всички случаи предстоят интензивни контакти, които са предпоставка за нова любов, начало на съвместен живот, а най-доброто – увеличаване на семейството с мечтаното бебе.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай