Свободно време

Седмичен хороскоп за 7-13 март 2016

Успехи за Козирозите

07.03.2016г. / 17 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

С настъпването на новата седмица поглеждаме към звездната карта, за да видим какво ни очаква. Ето астрологичната прогноза на нашата астроложка Петя Георгиева.

Овен

Сравнително спокоен период. Едва ли нещо би ви затруднило в професионален план. Грижите ви ще са свързани предимно със семейството и то с по-възрастните или по-младите членове. Някой от тях може да има здравословен проблем и ще се наложи да се намесите. Бъдете внимателни по време на шофиране.

Телец

Доста ще е напрегнато ежедневието ви. Ще се наложи да се занимавате със стари неща, които сте преценили като безперспективни и сте изоставили. Сега ще се окажат много актуални и перспективни, но ще е нужно доста време, за да ги актуализирате. Разпределяйте времето си така, че да успеете да отпочивате.

Снимка: istock

Близнаци

С много неща ще се наложи да се занимавате. Основните насоки ще са свързани с екипната работа, с колективни дейности. И независимо от това, ще се наложи да сте и достатъчно самостоятелни. И в двата случая бъдете последователни и не се отказвайте. Затруднения ще има, ще ги преодолеете, но как – зависи от вас самите.

Рак

Нещо приятно ще се случи в живота ви. Добра новина, окуражаващо събитие, полезно запознанство. Ще е нещо странно и ще се отрази на живота ви в различни направления – както професионално, така и лично, а така и върху здравето ви. Проявете инициатива, няма да съжалявате.

Коментирай