Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Напрегната, но интересна седмица

22.08.2016г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

В началото ще ви потръгне добре, но не е изключено да се натъкнете и на сериозни затруднения. Ще са преди всичко от финансов характер. Правете си сметките много детайлно и избягвайте допълнителните разходи. Почти непрекъснато някой ще ви търси за съдействие. Не се ангажирайте с дейности, към които нямате пряко отношение.

Дева

Подхождате към работата си активно и отговорно, но не бива да прекалявате. Не е желателно да се преуморявате, това е предпоставка за грешка. А грешките, дори и дребни, ще ви се отразят зле. Ще разполагате с достатъчно време за корекции, но ще дестабилизирате позициите си, което не е желателно.

Снимка: istock

Везни

Събитията ще са противоречиви, но няма да разполагате с достатъчно време да ги анализирате задълбочено и детайлно. Подхождайте към случващото се разумно и предпазливо. Контролирайте реакциите си и желанието да сте полезни на всички. Някой ще се опита да злоупотреби с прекалената ви човечност.

Скорпион

Екипната работа ще е много по-лесна и резултатна от индивидуалната. Подредете задачите си за колкото ви е възможно по-дълъг период от време и не се разсейвайте. Ако се наложи да предприемете дълго пътуване, то помислете дали сте изцяло обезпечени и дали не е по-добре да го отложите. Не се зареждайте с прекален оптимизъм.

Коментирай