Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Напрегната, но интересна седмица

22.08.2016г. / 15 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Проявете наблюдателност. Обръщайте внимание на подробностите и дори на незначителните знаци, с които близките или колегите се опитват да ви подскажат нещо. Ще съумеете да се справите с непредвидено затруднение само благодарение на бързата си реакция и широка информираност. Не обсъждайте собствените си постижения.

Козирог

Нищо няма да ви се получава лесно през тази седмица. Заредете се с търпение и действайте усърдно и последователно. Ще се справите със затрудненията, но не „разбивайки стени с глава“, а прилагайки нови методи. Постарайте се да се освободите от привичния си консерватизъм и да действате с творчески размах.

Водолей

Започвате седмицата с песимистично настроение, което не е добър показател. Намалете темпото, намалете и контактите. Не позволявайте на лошото настроение да ви направи раздразнителни. Ще навредите както на личните, така и на деловите си контакти. Усещайки умора, отпадналост се уединете и възстановете енергетиката си по начин, който ви е за предпочитане. 

Свързани статии

Риби

Много е вероятно да се наложи да промените първоначалните си планове. Не е изключено да изникнат непредвидени здравословни проблеми или просто да се почувствате доста по-изтощени от обикновено. Излишно е да се пресилвате и да поемате обещания, които биха навредили на физическия или социалния ви статус. Отделяйте повече време на близките си, те ще ви помогнат да се стабилизирате.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай