Свободно време

Седмичен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Нови контакти за Близнаците

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Създайте си равномерно темпо на работа, изразходвайте енергията си оптимално. Едва ли ще се натъкнете на непреодолими затруднения, но дори да се получи нещо такова, то ще намерите решение, ако действате екипно.

Не отказвайте помощ и съдействие и не бъдете прекалено инициативни, ако не търсят мнението ви. Бъдете категорични само в случаите, в които поемате лична отговорност за крайния резултат.

Дева

Отношенията на работното място може да се окажат леко напрегнати, но без това да е лично свързано с вас. По-скоро околните ще са в конфликт, който ще бъде преодолян, благодарение на умението ви да създавате ред и спокойствие дори само с присъствието си.

Усещането за хаос и противопоставяне може леко да ви изтощи, постарайте се да си осигурите достатъчно сън и да сте в позната обстановка с приятна компания по време на почивка.

Снимка: iStock

Везни

Прекалено много съмнения ви връхлитат, а това е предпоставка за нарушаване на душевното ви равновесие. Не се хвърляйте от една негативна мисъл към друга и от едно самообвинение към друго, защото така вредите на енергетиката, а оттам и на тонуса си, намалявате работоспособността.

Потърсете компанията на близките, на приятелите си. Веднъж установявайки, че не ви липсва обич и подкрепа ще се почувствате много по-добре. Оттам нататък нещата ще станат лесни.

Скорпион

Събитията ще се развиват така, че ще си изясните в дълбочина причините за някои вече случили се събития. Не изпускайте възможността да внесете корекции във вече съществуващи проекти, оферти и споразумения. Отношенията може да са леко затруднени. Личните и романтичните да не оправдаят очакванията ви. В такъв случай е желателно да отложите срещите и да намалите контактите докато ситуацията се успокои.

Коментирай