Свободно време

Седмичен хороскоп за 24-30 октомври 2016

Нови контакти за Близнаците

24.10.2016г. / 16 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Личните и особено любовните отношения ще са много спокойни. Това ще разведри мисълта ви и ще ви даде възможност да насочите усилията си към справяне с финансовите или материални затруднения. Ако ви предстои решаването на въпрос, свързан с имущество, то крайният резултат ще се получи според очакванията ви. Вероятно ще имате възможност да разплатите паричните си задължения, възползвайте се.

Козирог

Непривично за вас, но през тази седмица в повечето случаи ще се чувствате неуверени и ще се съмнявате в решенията си. Едва ли бихте сгрешили, ако следвате логиката и си набавяте необходимата информация. Най-важно е да не се паникьосвате и да не „слагате каруцата пред коня“. Успеете ли да наложите контрол над емоциите, нищо не би възпрепятствало реализацията на плановете ви.

Водолей

За да напреднете професионално или да разширите бизнеса си ви е необходима информация и то най-актуалната. Ориентирайте усилията си в тази насока. Възползвайте се от възможностите на интернет. Полезно е да потърсите начин за участие в курсове, семинари и друг вид обучение във вашата област. Ограничете личните си контакти за сметка на деловите. Има вероятност да започнете работа с нови партньори.

Свързани статии

Риби

Не се отчайвайте от дребните неприятности, които ще се случват. Приемете ги като нещо, което е в реда на нещата. Колкото по-широко преценявате ситуацията и колкото по-малко се вторачвате в дреболиите, толкова по-добре. Споделяйте съмненията с близките си, те може да ви подскажат решение, за което не ви е хрумнало. Не е изключено да поставите начало на любовна връзка или да се запознаете с интригуваща личност.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай