Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 януари

Близнаците да внимават с финансите

23.01.2017г. / 11 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Следвайте интуицията си и не се опитвайте да изпреварвате събитията. В професионален план имате реални шансове за напредък, стига да обсъждате тактиката си и да се съобразявате с ресурсите като време и човешки потенциал. Бъдете внимателни по време на движение. Съществуват предпоставки за травма или авария. В личен план ситуацията е спокойна.

Дева

Ако имате някакви неприятности или разправии, свързани с близки роднини, то вероятността да оправите нещата през тази седмица не е за пренебрегване. Принципно, на преден план ще излезе решаването на различни семейни въпроси.

Професионални затруднения не се очакват. На работното място ще се наложи нееднократно да поемате лидерски задължения. Творческият ви потенциал е стабилен. Бихте могли да повишите доходите си.

Снимка: iStock

Везни

Плановете ви са доста амбициозни, но не е изключено да преживеете разочарование. Разчитате на нечия помощ, която е възможно да ви бъде отказана в последния момент и да се почувствате в доста неприятна ситуация. Не се отчайвайте, независимо от всичко. Може да не напреднете, но поне ще стабилизирате позициите си. Напрежението малко или много ще се отрази на личните отношения. Постарайте се да контролирате емоциите и да не избухвате за дреболии.

Скорпион

Случайна среща ще ви накара да преосмислите бъдещите си планове. Не е изключено да промените интересите си, да решите да се занимавате с нова или допълнителна работа. За целта е желателно да допълните липсващите ви познания. Личните отношения ще отстъпят на заден план, но пък финансовото ви състояние ще е стабилно. Не позволявайте да ви замесват в чужди интриги.

Коментирай