Свободно време

Седмичен хороскоп за 23-29 януари

Близнаците да внимават с финансите

23.01.2017г. / 11 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще имате много повече работа от обикновено. Част от задачите може и да ви затруднят. За да се справите ще ви е необходимо време, а не съдействие. Резултатите от работата ви ще получат висока оценка както от шефовете, така и от колегите. Използвайте момента, защото сте в позиция да диктувате условия, които ще бъдат одобрени. В личен план ситуацията е без промяна.

Козирог

Проявете активност. През тази седмица сте в състояние да реализирате дори най-смелите си идеи. Ако имате желание да промените работното място или функционалните си задължения, то съществуват необходимите предпоставки да го направите. Ще преодолеете затруднение от личен характер и ще стабилизирате отношенията с близки роднини.

Водолей

Финансовото ви положение е нестабилно. Нито давайте, нито взимайте пари назаем. Преценявайте разходите си изключително стегнато и икономично. Ще ви е трудно да съчетаете физическите с духовните си желания. Имунната ви система е слаба, отнасяйте се отговорно към собственото си здраве. Моментът не е подходящ за коментиране на разногласия от личен или любовен характер.

Свързани статии

Риби

Излъчването ви е осезателно, а влиянието ви – силно. В състояние сте да намерите правилно решение на поредица спорни въпроси. Ще ви помолят да заемете арбитърски функции при решаването на чужд спор и ще успеете да предложите взаимноизгоден вариант. Не злоупотребявайте с физическата си издръжливост. Осигурявайте си достатъчно сън и спокойна обстановка.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай