Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Хубава седмица за Девите

27.03.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Лъв

Настроението ви е стабилно оптимистично и може да разчитате изцяло на въображението си. През тази седмица ще разполагате с достатъчно време, за да помислите и да се погрижите за себе си. Нищо от ежедневните ангажименти няма да ви затрудни. Не е изключено да измислите хитроумен начин, чрез който да получите приходи от хобито си.

Дева

Работоспособността ви е удивително добра и ще се задържи така през цялата седмица. Ще изненадате всички с перфектната си организация и способност да се занимавате с няколко неща едновременно.

Съществуват реални предпоставки за подобряване на заплащането или условията, при които работите. Ако някой се е съмнявал в уменията ви, то тези съмнения определено ще останат в миналото.

Снимка: iStock

Везни

Поредица от спокойни дни с такива, в които напрежението ще е високо. Разпределяйте важните срещи равномерно, за да ви остава време за възстановяване на силите и подреждане на мислите. Ще реализирате всичките си замисли, ако не си отвличате вниманието с второстепенни занимания. За да ви стигне времето трябва да сте последователни.

Скорпион

Проявете предпазливост по отношение на събеседниците си. Избягвайте случайните контакти. Обсъждайте както успехите, така и неуспехите предимно с близките си или с хора, на които имате безпрекословно доверие. Нещата ще се случват по предпочитания от вас начин, но за да задържите тенденцията е желателно да сте дискретни.

Коментирай