Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 март – 2 април 2017

Хубава седмица за Девите

27.03.2017г. / 16 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Стрелец

Проявете наблюдателност. Преценявайте обективно ситуациите, в които попадате и се въздържайте от щедри коментари. Може да попаднете в неудобно положение, от което би следвало да се извадите с помощта на чувството си за хумор. Предстоят ви интересни контакти, но е добре да оставите инициативата на отсрещната страна.

Козирог

Приключенският ви дух ще се събуди заедно с хубавото пролетно време. Не е изключено да ви се прииска да попътувате. Реализирайте идеята си, а ако успеете да си свършите и някоя делова задача – още по-добре. Така ще съчетаете полезното с приятното. Не прекалявайте с храната и с твърдия алкохол. Ако сега качите килограми трудно ще се отървете от тях.

Снимка: iStock

Водолей

Преценявайте критично новите си познати. Не всички търсят контакти с вас мотивирани от човечност или искреност. Някой ще направи опит да се възползва от способностите или връзките ви и когато го разберете ще се почувствате доста неприятно. Вслушайте се в мнението, преценката на близките си, те ще са по-обективни от вас.

Риби

Личните отношения ще са доста напрегнати. Постарайте се да не реагирате първосигнално и да не докарвате разговорите до кресчендо. Ако прецените, че връзката ви е изчерпана или не отговаря на очакванията ви, то по-добре я прекратете без да удължавате агонията. Преценете последствията преди да вземете окончателно решение.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай