Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Телците да внимават с контактите

22.05.2017г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Енергетиката ви е леко нестабилна и не е изключено да усетите влошаване на здравословното си състояние, особено ако имате хронични оплаквания. Поставяйте си реални цели, съобразени с физическите и интелектуалните ви възможности.

Пестете си силите и се въздържайте от участие в състезания, конкурси, развлекателни пътувания и уреждане на юридически въпроси. Преглеждайте подробно документите, които се налага да подписвате, може да станете жертва на измама. Ще настъпи промяна в личните отношения в края на седмицата.

Дева

Силата на чувствата и личните ви отношения ще бъдат подложени на сериозна проверка през тази седмица. Не са изключени спорове, конфликти, невъзможност за намиране на общ език с най-близките ви хора и причината ще е вашето поведение, желанието да контролирате всичко и всички, прояви на ревност, собственическо отношение към хората от обичайното ви обкръжение.

Ако не овладеете емоциите си навреме е възможно да претърпите и раздяла. Въздържайте се от стартиране на случайни романтични връзки. Търсете компромисни решения при уговаряне на делови сделки.

Снимка: Istock

Везни

Основна причина за разногласията през тази седмица ще са финансовите проблеми. Ще е трудно да намерите правилното решение, защото всеки ще „дърпа чергата към себе си“. В личен план не са изключени и спорове, предизвикани от ревност.

Ако връзката ви е отскоро и все още е „в зоната на здрача“, то не е желателно да я разгласявате сред близките си. Реакциите им няма да ви харесат. Реагирайте незабавно при евентуална поява на здравословен проблем, а ако сте с наднормено тегло е подходящо да повишите физическата активност.

Скорпион

Желанието ви да се справите с много задачи за кратко време е голямо, но не разполагате с достатъчно ресурси. Не е изключено също така непрекъснато някой или нещо да отвлича вниманието ви от основната цел. Колкото по-малко са контактите и по-къси разговорите, толкова повече работа ще свършите.

Ще се наложи да избирате между любезност и отговорност. Добрата новина е, че личните и любовни отношения ще са много спокойни. В края на седмицата може да ви поканят на някакво семейно тържество. Желателно е да присъствате.

Коментирай