Свободно време

Седмичен хороскоп за 22 – 28 май 2017

Телците да внимават с контактите

22.05.2017г. / 07 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Анализирайте финансовите си възможности много задълбочено преди да решите да плащате за скъпи развлечения. Въздържайте се от разговори на финансова тема с любимия човек, не се оплаквайте, че не ви стигат средствата, ще ви заподозрат в проява на меркантилност. Не обсъждайте отношенията си с други близки на сърцето ви личности, ще се заформи сериозен скандал, провокиран от ревност.

Ориентирайте усилията си към уреждане на професионални въпроси и делови сделки. Постарайте се да поддържате хармонични отношения у дома.

Козирог

Не прекалявайте с активните предложения за реформи нито у дома, нито на работното място. Инициативите ви ще бъдат посрещнати по-скоро с предубеждение, отколкото с ентусиазъм. Съгласувайте действията си с останалите членове на колектива. Само така ще си осигурите спокойна обстановка и съдействие.

Съчетанието между интуиция и творческо мислене е добра предпоставка за подреждане на перспективните ви планове. В края на седмицата са възможни приятни изненади, свързани с новите ви приятелства.

Какво животно сте според индианския хороскоп

Водолей

Стремежът ви към социални контакти е силен и нямате желание да оставате насаме със себе си. Склонни сте да обсъждате лични тайни с личности, които не възприемат тайните ви толкова сериозно, колкото предполагате.

Проявата на прекалено доверие е предпоставка за неприятности, свързани с авторитета ви и от вас зависи да не си ги създавате. Обсъждайте скъпите покупки с близките си, окуражавайте желанието им за съдействие. Резултатите ще ви зарадват.

Свързани статии

Риби

Финансовото ви положение е нестабилно, а самите вие не сте достатъчно сигурни в решенията си. Уважавайте чуждата собственост, грижете се за своята и разпределяйте бюджета си пестеливо. Въздържайте се от скъпи покупки, направени под диктовката на силна емоция. Не давайте и не взимайте пари назаем.

Ориентирайте усилията си към намиране и усвояване на нужната ви информация. Ако се наложи да реализирате кратко пътуване със служебна цел, то подгответе старателно нужната ви документация. Не е изключено да изгладите съществуващо недоразумение или да подновите отдавна прекъсната делова връзка.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай