Свободно време

Водка FLIRT се нареди сред най-добрите световни алкохолни брандове

Отличията бяха раздадени в Кан

05.10.2017г. / 15 14ч.
Михаела Лазарова
Водка FLIRT се нареди сред най-добрите световни алкохолни брандове

Водка FLIRT се нареди сред най-добрите алкохолни марки в света. Новината дойде от световното изложение за безмитна търговия в Кан – Tax Free World Fair Cannes 2017, където бяха златните медалисти в конкурсите THE GLOBAL TRAVEL RETAIL SPIRITS MASTERS 2017 и The Global Vodka Masters 2017.

Те се организират от водещото списание, представящо тенденциите в алкохолния бранш The Spirits Business. Оценките се правят на база „сляпа“ дегустация от специално селектирани комисии. В тях влизат дестилъри, журналисти, пишещи ревюта за алкохолни продукти, бармани в престижни хотели и водещи търговци, които отговарят за спиртните напитки в големи търговски вериги.

Журито подлага на сляпа дегустация топалкохолни брандове в 18 категории без да се влияе от популярността или разпознаваемостта на марките. Така се гарантира обективността на крайната оценка.

Експертите са оценили мекия и балансиран вкус на водка FLIRT. Той се дължи най-вече на производствената технология за дестилиране, която е сред най-модерните в Европа. VP Brands International въведе най-иновативните технологии, които да гарантират високото качество и чистота на продукта.

Към момента водка FLIRT e една от най-разпознаваемите марки водка у нас. Тя се продава успешно и на над 80 външни пазара. Не за първи път брандът получава престижните отличия – с медали се прибира и от изданията на конкурсите през 2012, 2013 и 2015 г.

„Щастливи сме, че инвестициите ни в най-иновативните технологии и постоянните ни усилия да налагаме един качествен бранд както на българския пазар, така и на международната сцена се оправдават. Приемаме наградата и като отговорност и ангажимент да поддържаме високото качество на FLIRT“, коментираха от производителя на водка FLIRT VP Brands International. Компанията участва със собствен щанд на изложението в Кан.

Тази година производителят предложи и нова серия на продукта – FLIRT 5, който залага на 5-кратната дестилация и с това свое нововъведение се нарежда сред световноизвестни лидери на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Коментирай
Свободно време