Свободно време

Какъв родител сте според зодията?

Вижте кои са основните характеристики според зодиака

14.11.2017г. / 11 16ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Чудили ли сте се какъв родител ще бъдете? Прекалено добър или много строг, забавен, с чувство за хумор или пък прекалено закрилящ? Зодиакалният знак може да повлияе много на вашия образ като родител и да допринесе с някои характерни особености. Вижте какви черти ви подхождат като родител според вашата зодия.

Овен

Цяло чудо е на какво е способен родителят Овен. Те са сред най-енергичните представители в зодиака. Отдадени на родителството, те са негово въплъщение. Идеалният родител е родителят Овен. Майките и бащите от зодия Овен обикновено правят всичко в името на децата си и макар да работят като всички останали, те винаги успяват да намерят време както за децата си, така и за любимите си хобита. Те намират време за всичко! Няма нещо, което те да не умеят.

Телец

Никога нищо не е достатъчно добро за детето на родител Телец. Представителите на тази зодия обичат красивите вещи и желанието им към разкош и охолен живот лесно се предава и на техните деца. Скъпи обувки за новородено? Няма проблем! При всички случаи, родителите Овни знаят какво искат и правят всичко възможно да го постигнат.

Каква майка сте според зодията?

Близнаци

Родителите от зодия Близнаци имат предимството да съчетават най-доброто от два свята. Тези двойствени личности могат да бъдат много забавни и безгрижни, но в същото време много сериозни. За детето на родител Близнак е изключителен късмет, защото те са типажът родители, които винаги отговарят на безбройните им въпроси. Винаги посрещат нуждите на децата си с много внимание. Имат силна интуиция и не се колебаят да се водят от нея.

Рак

Родителите от тази зодия са креативни и много грижовни. Имат вродена емпатия, съчувстват на всеки с проблем и приемат всяка болка на детето си като собствена. Ако детето се удари, те физически усещат неприятната емоция и болка в собственото си тяло. Покрай тази своя особеност, те са склонни към свръхпротекционизъм спрямо децата си. Прекаляват понякога с грижите и манията към закриляне. Добре е да опитате да дадете повече пространство и въздух на децата. Наблюдавайте развитието им, но се опитайте да не правите всичко вместо тях.

8 знака, че ще сте страхотен родител някой ден

Лъв

Лъвовете са известни със своите енергичност и лют нрав. Тези техни черти не се променят, когато станат родители. Лъвовете майки и бащи са взискателни към децата си – държат те да са добри както в училище, така и в плуването, шаха, игрите, във всичко. Да посещават много извънкласни дейности, за да се развиват. Тези горди Лъвове и Лъвици обичат всеки в семейството да е ангажиран с някаква дейност или хоби, не жалят средства за разнообразяване на ежедневието.

Коментирай