Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Раците да почиват повече

11.12.2017г. / 13 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Привлекателни сте, убедителни и въздействащи. Ще спечелите на своя страна дори личности, с които отношенията ви са доста дистантни. Преценявайте изказванията си, въздържайте се от щедри жестове, които не можете да си позволите. В професионален план се очаква напредък, но личните отношения може да са леко конфликтни. В състояние сте да оправите някои грешки от миналото, които са се отразили негативно на взаимното ви доверие.

Дева

Задачите ви ще са повече от обикновено. Опитайте се да разпределите част от тях на колегите или сътрудниците си. Другият вариант е да търсите нестандартен подход. И в двата случая ще се справите, но с различни усилия. Проявете пестеливост, рано е за сериозни разходи и скъпи покупки. Близките ще ви подкрепят за всяка идея, към която ги направите съпричастни.

Коледен подарък според китайския зодиак (част първа)

Везни

Инициативни сте и ще привличате вниманието независимо дали ви харесва или не. Да бъдете забелязани е приятно, но и отговорно. Постиженията ви ще бъдат забелязани, обсъждани, но в известна степен и критикувани. Какво мнение ще създадете за себе си зависи изцяло от вас. Ще се наложи да взимате важни решения, свързани с бита и финансите. Постарайте се да не разочаровате близките си.

Скорпион

Не изпадайте в крайности, особено по отношение на близките си. Не ги нападайте и не ги коментирайте публично. Разполагате с достатъчно задачи, но не разполагате с достатъчно време. Ориентирайте се към едно нещо и се постарайте да го довършите така, че да не разочаровате самите себе си. Бъдете внимателни при оформянето на платежни документи. Не лишавайте любимия човек от грижите си.

Коментирай