Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 декември 2017

Раците да почиват повече

11.12.2017г. / 13 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Контактите ще са активни и ще напреднете с проектите си. В професионален план се очертават успехи, които ще са за сметка на свободното време и развлеченията. Ако се налага да търсите допълнителни финанси, то поискайте помощ от приятели и близки и върнете заемите си колкото е възможно по-бързо. Съчетавайте личните с професионалните ангажименти, за да избегнете конфликтни ситуации с близките си.

Козирог

Доста динамичен период, в който ще се наложи да направите повече от едно непредвидено пътуване във връзка със служебните си задължения. Поемайте само онези задачи, с които сте сигурни, че ще се справите без допълнително съдействие. Ще бъдат забелязани както успехите, така и пропуските ви. Избягвайте скъпите покупки. Не давайте поводи за ревност.

Тест разкрива колко сте емоционални

Водолей

Ще се натъкнете на доста „препъникамъни“ през тази седмица и то предимно поради неадекватното поведение на приятели и партньори. Не са изключени грижи, свързани с пропуснати срокове, грешни сметки, лошо попълнени документи и др. подобни.

Не може да се каже със сигурност дали става дума за нехайство или за умишлено създадени затруднения, но при всички случаи ще трябва да разберете кой е на ваша страна и кой просто ви използва. Опитайте се да съберете сумите, които сте дали назаем.

Свързани статии

Риби

Ще имате възможност да получите допълнителни приходи, възползвайте се. Включвайте се активно в битовите задачи у дома. Близките искрено ще се радват на присъствието ви. Приемайте шегите и забележките на околните с чувство за хумор, дори да ви се сторят леко неуместни. Едва ли някой се опитва умишлено да засегне самочувствието ви. Просто хората не са толкова романтични колкото сте вие.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай