Интимно

Как да спечелите любовта и сърцето на жената Водолей?

Правете й малки изненади

05.02.2020г. / 16 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Представителите на зодия Водолей са силно привлечени от хората, които се открояват в тълпата. За да привлечете вниманието на жената представителка на тази зодия, ще трябва да изпъкнете с индивидуалност пред всички останали.

Обърнете внимание на начина на обличане, но добавете нещо, което да показва вашия собствен стил. Когато разговаряте с жената водолей не пестете интересното за себе си, за нея е важно да ви опознае добре.

Първата ви крачка трябва да бъде създаването на взаимоотношения на приятелско ниво. Това ще увеличи шансовете ви да спечелите и любовта ѝ на следващ етап.

5 знака, че сте единствената за него

Водолейките рядко влизат в любовна афера с някого, с когото вече не са добри приятели. Не правете нищо трудно за себе си, опитвайки се да скочите в леглото с това момиче твърде скоро. Бъдете търпеливи, джентълмени, забавлявайте я и направете разговорите ви вълнуващи.

Никога не допускайте грешката да се опитвате да ограничите по някакъв начин жената Водолей. Отнемането на свободата ѝ може да бъде прието като заплаха, а Водолейката е бунтарка. Тя не търпи контрола, манипулациите, проявите на ревност...

Всичко това е загуба на време за вас. Поставете тази жена в спокойна среда, в която отрицателните емоции са сведени до минимум. Тъй като интелекта е много важен за нея, бъдете ярки в разговорите ви, покажете силните ви страни, вашите интереси, хобита, пътувания.

Какво не бива да правите с вагината си след секс

Една отлична тактика за съблазняване на жената Водолей е често да ѝ правите малки изненади. Тези момичета се нуждаят от постоянно стимулиране в отношенията си с противоположния пол. Така не се отегчават.

Свързани статии

Не разкривайте всичко за себе си още от самото начало, но не бъдете и пестеливи. Бъдете различни, изненадващи, променящи се дори в секса. Връзката ви не бива да става монотонна, да бъде водена от рутината.

Ако интересите, вкусовете ви се доближават, умеете да запазите баланса и сте подкрепа за нея, любовта с жената Водолей ще е запомняща се.

Подходящи любовни съчетания – Близнаци, Дева, Лъв.

Снимка: БГНЕС/EPA

Коментирай