Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Проблеми за Девите

26.02.2018г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: isstok

Снимка: isstok

Лъв

Постарайте се да сте максимално обективни през тази седмица. Вероятно ще се наложи да отговаряте за стари грешки, пропуски, обещания. Приемете ситуацията като необходим период за корекции, които зависят от вас.

Помислете дали не се налага да предприемете дребни промени, свързани с поведението, динамичния стереотип или отношението ви към околната среда. Никой не е безгрешен, така че възползвайте се от възможността да получите втори шанс.

Дева

Предстои един леко проблематичен период. Настроението ви е нестабилно и често ще се чувствате безпричинно меланхолични. Мрачните мисли може да се отразят негативно на работата, така че помислете кои са предпочитаните от вас развлечения и ги практикувайте по-често. Обсъждайте работата си с останалите членове на колектива. Отношението им ще възвърне привичната ви самоувереност.

Любовен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Везни

Събитията ще са предвидими и усещането, че се справяте сравнително лесно ще ви зареди с оптимизъм. Единственият отрицателен ефект от тази толкова оптимистична ситуация може да е, че ще започнете да идеализирате фактите и да ги приемате в прекалено „розови“ нюанси.

Може да станете по-непредпазливи и да скъсите дистанцията с хора, които са в състояние да ви навредят. Преценявайте критично контактите си и не се предоверявайте на случайни познати, особено що се отнася до личните ви проблеми.

Скорпион

Една от силните ви черти е умението да разгадавате тайни. Другата е, че се стремите да направите нещата по най-добрия начин. Тази седмица обаче има опасност да изпаднете в краен перфекционизъм.

Доколкото работата ви зависи само от вас, ще се справите така, както сте си поставили за цел. За дейности, които са свързани и с други участници може да имате проблеми. Проявете благосклонност и не критикувайте околните прекалено остро. Не всички разполагат с вашия капацитет.

Коментирай