Свободно време

Седмичен хороскоп за 26 февруари – 4 март 2018

Проблеми за Девите

26.02.2018г. / 11 13ч.
Михаела Лазарова
Снимка: isstok

Снимка: isstok

Стрелец

Не е във ваша полза да привличате вниманието и да запознавате околните с постиженията си. Колкото по-добре се справяте, толкова по-предпазливо трябва да общувате. Има хора, които ви се радват, но има и такива, които с радост биха ви попречили. От вас зависи да избегнете проблемите.

Ако привличате вниманието рано или късно ще станете обект на сплетни, а това ще подейства изключително зле на психиката ви, защото никой няма да обърне внимание на опроверженията ви.

Козирог

Помагайте на близките си тогава, когато ви помолят. Прекалената грижа е точно толкова неприятна, колкото и липсата на грижа. В обичайната си работа ползвайте познати методи.

Вероятно самостоятелно ще откриете грешки, които сте допуснали преди време. Ако са свързани и оказват влияние върху чужда работа е по-добре да ги обсъдите веднага и да помогнете за въвеждане на съответните корекции. Ако са свързани само с вашата работа – оправете нещата, но все пак споделете ситуацията с шефа. Постъпката ви ще получи висока оценка.

Водолей

С много впечатления ще запомните тази седмица, но имайте предвид, че не всички ще ви харесат. Преценявайте контактите си и имайте предвид, че не е желателно да сте прекалено открити и откровени.

Свързани статии

С каквито и неприятности да се сблъскате ще бъдат резултат от ваши пропуски, така че не обвинявайте никого. Анализирайте действията си. Не обръщайте поглед към миналото, ако искате да се справите с предизвикателствата на бъдещето.

Риби

Емоционалното ви състояние е стабилно, но не прекалявайте с чувството за отговорност. Не си внушавайте, че сте виновни за всички неприятности, които се случват на хората около вас. Проницателни сте и нито един проблем няма да убегне от вниманието ви.

Обаче е желателно преди да се захванете с решаването на сложните въпроси да помислите дали са в обсега на вашите задължения или не. След като уточните позициите си можете да предложите помощ или да се справяте самостоятелно. Така ще се знае чия е отговорността за крайния резултат.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай