Рецептата за вкусен козунак – тайните на хлебарите

Никой не е по-голям от хляба – какво прави истинския козунак толкова вкусен?

06.04.2018г. / 13 38ч.
Илияна Николова
Рецептата за вкусен козунак – тайните на хлебарите

Два дни преди Великден подготовката за един от най-големите християнски празници кипи с пълна сила. Пазарът е залят с некачествени козунаци, а цените все повече растат. Как сами можем с много любов и качествени продукти да направим вкусен козунак за цялото семейство?

Тайните стъпки издават професионалните пекари в предаването „Околосветско“.

По какво да познаем качествения продукт – карамелен цвят, конците, които се образуват в тестото.

„За да бъде качествен един козунак, той трябва да има правилните продукти, без изкуствен цвят“, сподели хлебарят.

Има ли „бърза“ рецепта за вкусен великденски козунак и каква е най-голямата тайна?

„Най-хубавият козунак е този, който е изпечен вкъщи заедно със семейството.“

Вижте повече във видеото.

Коментирай