Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Раците да се пазят от интриги

11.06.2018г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ще установите, че положени преди време усилия не са били напразни. Ще получите материални постъпления или висока оценка от предишна дейност, която е отнела доста часове и старание. Отделете време за размисъл и анализирайте задълбочено ситуацията. Заключенията, които направите ще са важни, ще си изясните доста спорни моменти, които са ви връщали назад.

Не позволявайте на никого да ви „пришпорва“ и да ви налага непосилно темпо на работа. Отдайте дължимото на детайлите, за да сте сигурни и доволни от себе си. Не се съгласявайте с условия, които сте сигурни, че след време ще се опитвате да промените или че ще разклатят позициите ви.

Грижа за косата според фазите на Луната

Козирог

Заниманията ви ще са разнообразни, но на моменти и изтощителни. Потърсете начин за промяна на обстановката в свободното време. Спазвайте обещанията, дадени на семейството и други близки роднини.

Осигурете си съдействие, ако се налага да провеждате сложни делови разговори и да уточнявате условия по дългосрочни сделки. Не залагайте твърде много на новите запознанства, може да ви разочароват. Контактите с природата и изкуството ще ви тонизират и ще ви осигурят стабилна енергетика.

Любовен хороскоп за юни 2018

Водолей

Текущата работа ще е свързана с повече усилия от обикновено, но и с по-високи приходи. Ще се наложи да посветите част от свободното си време на приятелите, защото те ще имат нужда от помощ. По-интересното е, че няма да са в истински затруднения, а в някаква комична ситуация, която са сътворили от небрежност.

Не обсъждайте лични въпроси с колеги или далечни познати. Ще ви спретнат интрига или ще се възползват от слабостите ви. Не позволявайте на никого да навлиза в личното ви пространство.

Риби

Участвайте в дискусии, само ако сте абсолютно сигурни в аргументите, с които разполагате. Ще присъствате на конфликтни ситуации, които не ви засягат пряко, но създават напрежение. Дистанцирайте се, ако усетите, че ви е трудно да контролирате емоциите и може да си навредите с прибързани изказвания.

Новостите през тази седмица ще са свързани с комуникацията ви. Не е изключено да прекратите контакт, който вече е изчерпал съдържанието си и само ви губи времето, но пък за сметка на това да се запознаете с нови хора, чието присъствие ще се отрази благоприятно на въображението ви. Минутите с любимия човек ще са изключително приятни, защото вашите желания ще са определящи.

Коментирай