Свободно време

Седмичен хороскоп за 11 – 17 юни 2018

Раците да се пазят от интриги

11.06.2018г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

По отношение на работата предстои спокоен период. Изпълнявайте задълженията си старателно и обмислено, защото ако допуснете грешки бързо ще бъдат забелязани и ще се наложи да изтърпите основателна критика. Ще имате възможност да си позволите и някои интелектуални развлечения или да участвате в публични събития, които ще се отразят превъзходно на самочувствието ви.

Не лишавайте близките си от внимание, споделяйте вълненията си, те с радост ще ви сътрудничат. Новите контакти ще са интригуващи и ще ви подскажат как да разширите влиянието или как да обогатите познанията си. Въздържайте се от прояви на разточителност.

Летен педикюр според зодията

Дева

Ангажиментите ще са по-малко от обикновено и ще разполагате с повече свободно време. През тази седмица спокойно може да направите графика си „по обратния ред“. Да помислите първо за развлеченията, а след това за работата. Предстоят делови срещи с висока степен на важност. Повече слушайте и най-вече обръщайте внимание на неформалните обсъждания, защото както знаете във всеки слух има и доза истина.

Ще се сетите какви са причините за съществуващите проблеми, а може би и за начин за преодоляването им. Споделяйте мнението си, само ако се наложи, защото някой може да представи идеите ви като свои. За решения от романтичен характер се доверете на интуицията си.

5 зодии, които обичат тръпката от преследването

Везни

Контактите ще са интензивни и именно на тях ще посветите по-голямата част от времето си. Неформалните срещи ще са повече от деловите и ще бъдат източник на незабравими спомени. Не се захващайте с дейности, за които нямате достатъчно информация и не прекалявайте с обещанията, особено на работното място.

Не създавайте у колегите и шефа си усещането, че сте готови да се заемете с всичко, с което другите не се справят. Ще си създадете неприятности. Ще отхвърлите някакво затруднение от личен характер, благодарение на приятелски съвет. Предстоят кратки пътувания, които ще ви освежат и заредят с положителни емоции.

Скорпион

Творческият ви потенциал е силен. През тази седмица ще ви връхлети истински ураган от идеи, свързани с рационализиране на текущата ви работа. Споделете ги с колегите, но изяснете старателно детайлите. Ще получите подкрепа даже от онези, които принципно всичко отричат и на всичко се противопоставят.

Успехът ще се отрази положително и на личните ви отношения. Ще привлечете вниманието на човек, който до момента е спазвал убедителна дистанция. Обстановката у дома ще е спокойна, а отношенията със семейството хармонични. Не навлизайте в чужда територия.

Коментирай