Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Изненади за Лъвовете

18.06.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Не е за вярване, но през тази седмица ще реализирате детективските си умения и ще удовлетворите любопитството си. Ще установите, че обстановката на работното място не е такава, каквато изглежда на пръв поглед и че както в работата, така и във взаимоотношенията има „подводни камъни“.

Задавайте въпроси, търсете мнения. Само така ще се ориентирате на кого можете да разчитате и от кого трябва категорично да се дистанцирате. Приятелите също ще споделят тайните си с голямо желание. Ако искате да им помогнете да се справят с проблемите си, бъдете откровени. Истината, дори да е болезнена, обикновено е полезна. Финансовото ви положение ще е стабилно, не е изключено да получите и някаква материална придобивка или подарък.

Дева

Една от резултатните ви седмици. Първо подредете задачите си по важност и започнете с отложените или неизпълнени задължения. Умението ви да забелязвате детайлите ще е много полезно. Ще се справите и с дейност, свързана с държавната администрация и финансови учреждения, защото отношението на служителите към вас ще е доста благосклонно. В свободното време ще сте сред приятелите си и ще правите нещата, които ви харесват.

Не е изключено някой да ви покаже недвусмисления си интерес към вас. Е, ако няма сериозни пропуски във възпитанието и поддържа перфектен външен вид може да получи от вас някоя и друга окуражителна усмивка.

Какво очаква зодиите до края на 2018 година

Везни

Спокоен период, в който ще можете да действате с равномерен ритъм. Дори да се натъкнете на някакви неясноти в текущата работа ще сте в състояние да се справите самостоятелно. Ще разполагате с достатъчно време за интелектуални развлечения и ако си осигурите подходяща компания, ще се наслаждавате на предпочитаните от вас жанрове.

Срещите с приятели ще са пълноценни, защото те с удоволствие ще ви изненадват с мили жестове. С любимия човек също няма да скучаете. Не само ще освежите отношенията, но и ще намерите сили да обсъдите старите грешки и завинаги да освободите съзнанието си от тях.

Скорпион

Тонусът ви е стабилен и седмицата ще се стопи като лятна градушка. В професионален план ще отбележите напредък. Ориентирайте усилията си към работата с нови проекти, защото ще получите подкрепа за реализацията им от най-високо ниво. А може би и спонсорство. Що се отнася до неформалните ви занимания, хоби и предпочитания, ще се запознаете с личност, с която ще установите, че имате много общи интереси и теми на разговор.

Разширявайте контактите си, но не смесвайте партньорството с любовта. Романтичните емоции също ще са окуражаващи. Любимият човек ще се съобрази с предпочитанията ви, а необвързаните най-после ще спрат погледа си на нещо конкретно.

Коментирай