Свободно време

Седмичен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Изненади за Лъвовете

18.06.2018г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Настъпи моментът за трудните задачи. Енергетиката ви е толкова висока, че „не ви свърта на едно място“. Време е за дейности, изискващи усилия и внимание. Ориентирайте се към ангажименти, свързани с пътуване, покупки, доставки, като например битов ремонт или ремонт на автомобила.

Предложете помощ на приятелите си, които са се захванали с такива отегчителни занимания. Те ще са доволни, а вие ще се забавлявате с комичните ситуации, които се получават по време на работата. Където не ви достигат физически умения, предлагайте идеи. Едва ли в почивните дни ще се отдадете точно на почивка, но при всички случаи няма да ви е скучно и ще сте доволни от постигнатите резултати. Не прекалявайте с храни и напитки.

Козирог

Основно място в мислите ви през тази седмица ще заемат въпросите, свързани с финанси. Каквито и планове да си правите, в крайна сметка ще се налага да ги съобразявате с финансовите си възможности и установявайки, че не разполагате с достатъчно пари, е много вероятно да решите, че не ви се полагат забавления. Проявете пестеливост, но не се отказвайте от мечтите си, животът е пъстър.

Докато излезете в отпуск или тръгнете на пътешествие ще се случи какво ли не. Въздържайте се от спорове с шефа. Те съвсем няма да помогнат за повишаване на приходите ви. Наблюдавайте внимателно какво се случва около вас. Ще имате реална възможност за изява и за да се възползвате, ще трябва да реагирате светкавично.

4 зодии ще се радват на късмет в любовта през юни

Водолей

Емоционалното ви състояние е нестабилно, прибързани сте, скептични и в състояние да се изнервите от дреболии. Като начало намалете контактите, за да стабилизирате настроението си. Ще се справите с професионалните задачи, но не е желателно непрекъснато да спорите и машинално да отричате всяка споделена идея.

Повече слушайте, повече наблюдавайте и по-малко обсъждайте намеренията си. Ще постигнете целите си, ако не навлизате в чужда територия и не се противопоставяте на ничии интереси. Близките няма да ви се противопоставят, ако не ги контролирате непрекъснато и ги оставите да се справят самостоятелно.

Риби

Отстоявайте правата си. Ако непрекъснато сте плътно ангажирани на работното място и често се налага да оставате допълнително, помислете не е ли крайно време да повдигнете въпрос за промяна на условията: заплата, отпуск, удобства, бонуси. Действайте решително, но деликатно. Избирайте подходящия момент. Ще получите одобрение, ако не сте настъпателни.

В личен план периодът ще е приятен. Отделяйте повече време за любимия човек, не се застоявайте у дома. Организирайте си развлечения без чуждо присъствие, обсъждайте проблемите, говорете открито за чувствата си и за перспективите. Ще постигнете повече от това, на което сте се надявали.

Коментирай