Свободно време

Ретрограден Марс – какво се случва с всяка зодия

Време, в което трябва да сдържаме гнева си

02.08.2018г. / 12 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 26 юни Марс навлезе в ретроградна фаза. Планетата ще се задържи така до 27 август 2018. 

Когато Марс е в своя ретрограден цикъл, ние сме принудени да преосмислим настоящите си проекти, нашия подход към получаване на това, което искаме. Може да се колебаем да предприемем действия. Важно е да изясним импулсите си, инстинктите ни за оцеляване, нашия гняв, нашата сексуалност, вътрешната ни смелост и начините, по които правим това, което искаме от живота.

Космосът ни кара да погледнем преди да скочим, вместо да се задействаме само за момента. Как тази фаза ще се отрази на отделните зодиакални знаци?

Овен

Марс е владетелят на знака на Овен, така че представители на тази зодия ще усетят тази ретроградност с наистина висока интензивност. Възможно е да сте по-ядосани от обикновено. Изключително важно е да внимавате с това, което казвате, защото комуникацията няма да ви върви особено гладко. Преди да кажете нещо помислете, а най-добре е да се отдадете на заслужена почивка.

Телец

Марс управлява интуицията на Телеца. По време на ретроградна фаза на планетата ще ви бъде трудно да се доверите на интуицията си. Периодът е подходящ за преразглеждане на вашия вътрешен свят и да обърнете внимание на това кое работи и кое не. Но недейте да разкривате всичко, което мислите. Ретроградният Марс ще развърже езика ни, което невинаги ще е в наша полза.

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Близнаци

Според слънчевата графика за Близнаци, Марс управлява области като приятелство, мечти и връзките като цяло. Напоследък е възможно да се чувствате по-малко авантюристични, по-малко социални, тъй като вашите проекти не се развиват според очакваното.

Сега е моментът да откриете онова, което ви кара да се чувствате живи, да възстановите желанието за живот, да възвърнете вярата в себе си. Енергията по време на този ретрограден Марс ви подкрепя, Близнаци. Намерете щастието!

Женски хороскоп за август 2018

Рак

Марс управлява вашата амбиция, но и вашите професионални / социални настройки. Периодът е напрегнат за вас, не само по отношение на комуникацията, но сякаш не се чувствате така, както ви се иска.

Ще трябва да се научите да бъдете търпеливи, да управлявате емоциите си, да поработите върху начина ви на комуникация.

Коментирай