Свободно време

Изберете си цвете и вижте каква жена сте

Един цветен тест

19.09.2019г. / 15 47ч.
Михаела Лазарова
снимки: Istock

снимки: Istock

Цветята ни зареждат с положителна енергия, добро настроение. С тях денят ни е по-хубав. Днес споделяме един забавен и цветен тест. Изберете си едно цвете и вижте каква жена сте според избора ви.

Рози 

Вашият избор показва, че обичате истинската природа на хората. Търсите искреността, а не прикритата фалшивост. За вас са важни качествата, които притежава една личност. В обкръжението ви не допускате интригантите. Хората ви уважават, защото винаги казвате истината, дори и да не им харесва.

4 етапа в живота на човек според Карл Юнг

Слънчоглед

Вашият избор на цвете показва, че вие сте една ярка личност. Отворени сте към света, честни сте. Гледате напред, целеустремени сте, вярвате във възможностите си. Добри сте в разрешаването на проблеми, затова и много хора разчитат на вашите съвети.

Жасмин

Вашата духовност е това, което ви отличава от останалите. Вътрешният ви глас ви влияе. Разбирането за себе си, вашите силни и слаби страни идва от по-задълбочено разбиране на вашите собствени мисли. Обичате да оставате в собствената си компания, но и сте добра такава за вашите близки и приятели. В любовта сте чувствена, точно като аромата на жасмин.

Каква жена сте според месеца на раждане?

Маргаритки

Вие сте жена, която се отличава с елегантен вкус. Привличат ви красивите неща в живота, но не и сложните. Въпреки това сте перфекционисти и изпипвате всичко, за да бъде максимално добро.

Свързани статии

Мислите ви, както и вашите действия ви помагат да създадете идеалния баланс. Гледате на живота от положителната страна. Игривостта ви в любовта се харесва на господата.

Мак

Ако сте избрали мак, тогава най-вероятно имате дълбока връзка с природата. Харесвате неща в естествената им форма. Обичате да се грижите за другите. Приемате хората такива, каквито са. В любовта се нуждаете от партньор, който не само да получава, но и да дава любов, разбиране, добра комуникация.

Коментирай