Свободно време

Дневен хороскоп за 27 март

Лъвовете да не дават обещания

27.03.2019г. / 06 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

В сряда е добре да внимаваме с емоциите и думите. Не са изключени конфликти. Повече вижте в дневния ни хороскоп.

Овен

Вероятно ще се наложи да промените плановете си и да отложите някои срещи. Уточнете всички подробности преди да започнете някаква дейност. Обстоятелствата може да ви принудят изненадващо да тръгнете на път.

Телец

Целенасочени сте, ще се справите със служебните си задължения перфектно, особено с рутинните, но пък не сте склонни да поемате никакви рискове. Идеите ви са интересни, но не сте ги избистрили достатъчно, за да стартирате изпълнението им.

Близнаци

Сериозен разговор с шефа може и да не завърши във ваша полза. Въздържайте се от коментари, за да не се налага да се оправдавате. Ако проявите капризи у дома ще предизвикате остър скандал с близките си.

Език на тялото, който привлича

Рак

Много сте чувствителни и трудно сдържате емоциите си. Не са изключени конфликти със семейството, особено с родителите или съпруга(та). Не се поддавайте на провокации и бъдете търпеливи.

Лъв

Не обещавайте нищо, което не сте в състояние да изпълните. Не купувайте никаква техника и още по-малко комуникационна, много скоро ще покаже дефекти. Избягвайте контактите с държавни чиновници.

Дева

Денят ще е труден. Ще трябва да работите упорито върху текущите задължения, а в същото време ще ви идват най-различни нестандартни идеи и ще се разсейвате. Не започвайте неща, за чийто краен резултат нямате ясни параметри.

Коментирай
Здраве и красота