Свободно време

Дневен хороскоп за 27 март

Лъвовете да не дават обещания

27.03.2019г. / 06 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Не се включвайте в обществена дейност и публични изяви. Не разчитайте на подкрепата на приятелите си. Пътуванията на близки разстояния ще се реализират лесно и ще успеете да си свършите работата.

6 китайски поговорки за трудните моменти

Скорпион

Може да ви хрумнат завладяващи идеи, но като цяло ще са утопични. Семейните проблеми ви пречат на концентрацията. Мислите ви са объркани, а постъпките – хаотични. Не обсъждайте затрудненията си с никого, уязвими сте заради моментната си слабост.

Стрелец

Очаквайте спънки с бизнеса, които до голяма степен ще бъдат предизвикани от пропуски на приятелите ви. Отговорността за резултатите, за съжаление, ще падне върху вас. Възможно е да загубите важни документи или да допуснете съществени грешки при попълването им.

Козирог

Наблюдателни сте и ще откриете важен пропуск в екипната дейност. Това ще помогне на бизнеса или обучението ви. Най-лесно ще ви се получат интелектуалните занимания. Практическите задачи ще ви затруднят.

Таро прогноза за април за всяка зодия

Водолей

Предобед ще сте достатъчно работоспособни и концентрирани, за да се справите с всички задачи, които ви поставят. Успешно делово пътуване ще е добър завършек на деня. Инвестициите, направени днес може да се окажат безперспективни.

Риби

Сладкодумни сте, обаче избягвайте прекалено подробни обяснения. Лесно възприемате информация, не си приписвайте авторство, когато я споделяте. Бъдете коректни и изслушвайте колегите си, защото ще трябва да се включите в реализацията на сложна колективна задача.

Коментирай