Свободно време

Дневен хороскоп за 17 април

Сложен ден се очертава за зодия Овен

17.04.2019г. / 07 19ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Разсеяни сте, което е предпоставка за проблеми по време на пътуване. Ако не се налага да шофирате лично, то ползвайте услугите на обществения транспорт. Така ще избегнете евентуални инциденти и ще се насладите пълноценно на пейзажа около себе си.

Козирог

Не са изключени проблеми с оборудването и електрониката, които ползвате. Ще забавят работата ви, но последствията няма да са фатални. Следобед може да получите неприятни новини, свързани със здравето или бизнеса на близък приятел. Реагирайте незабавно, ако не с друго, то поне със съпричастност.

Водолей

Настроението ви е усмихнато, дружелюбни сте и любопитни. Овладейте желанието си да правите необмислени покупки. Ще разполагате с достатъчно време за усвояване на нова информация, използвайте го пълноценно.

Риби

Възможно е да получите допълнителни приходи и дилемата ви вероятно ще е дали да си позволите някакво удоволствие или да заделите резерви. Професионалните задължения ще са достатъчно много, за да не ви остане време за разходки по магазините. Преценете интересите си в перспектива и ще установите, че разумният вариант е да сте пестеливи.

Коментирай