Свободно време

Дневен хороскоп за 21 юни

Ще има положителни вибрации

21.06.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Денят ще донесе приятни емоции. Повече вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Един от приятните ви дни, когато през повечето време ще сте в неформална среда. Ще общувате с малко хора, чийто начин на мислене е много близък до вашия, което ще ви окуражи, относно реализацията на собствените ви идеи. Не е изключено да са и от друга националност.

Телец

Единствената пречка за реализацията на целите ви днес би бил собственият ви консерватизъм. Проявете малко повече решителност, ако искате да направите нещо ново. Не отричайте твърденията на любимия човек преди да сте ги изслушали докрай.

Правилото 90/10 – по-малко проблеми, повече щастие

Близнаци

Настроението ви е оптимистично, но леко меланхолично. Не сте склонни да се задълбочавате в детайли, нито пък да говорите за случки от миналото. Ориентирайте се към текущите задачи, с които се справяте без проблем, а вечерта си организирайте парти с приятели, макар и в камерна компания.

Рак

Слушайте, наблюдавайте и намалете инициативата. Разговорите на околните ще ви подскажат, че е добре да проверите своя довършена работа. Ще намерите потенциал за допълване или грешки за коригиране, с които ще можете да се справите самостоятелно и незабележимо.

8 знака, че детето във вас страда

Лъв

Ще имате изключителната възможност да общувате и работите предимно с хора, които са ви приятни. Ще получите куп комплименти както за уменията, така и за външния си вид. Ако имате някакви разногласия с любимия човек, сега е моментът да ги уредите.

Дева

С доста грижи ще е изпълнен днешният ден. Част от тях ще са свързани с гости отдалече или среща с близки роднини и няма да са натоварващи. Друга част, за щастие по-малката, ще е свързана с професионалните ангажименти, но ще сте в позиция да ги отложите за известно време.

Коментирай