Свободно време

Любовен хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

01.08.2019г. / 07 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

За разлика от работната сфера, месецът по отношение на любовта ще бъде доста предсказуем. Вие знаете какво искате. Ако скоро сте започнали любовна афера, може да бъдете изправени пред някои изпитания. Тези от вас, които са в сериозна връзка ще бъдат главни организатори на семейната почивка. Необвързаните Лъвове имат шансове за приятни любовни емоции, но не бива да се хвърлят с главата напред. Ако изпитвате симпатии към колега, може да инициирате среща на кафе, ресторант.

Дева

Ще разполагате с достатъчно свободно време, което може да посветите на любимите си хора и това ще ви носи положителни емоции. Девите, които вече са срещнали своята сродна душа ще се занимаят с имотни въпроси. Звездите ви съветват да бъдете малко по-внимателни и чувствителни към близките ви хора. В края на август не са изключени конфликти, внимавайте и с финансите.

Везни

Слушайте сърцето си, уважаеми Везни! Личният живот невинаги върви по план, вие го създавате сами. Комбинирайте почивката с работата и си отделете достатъчно време за любимия човек. Любовта все още е жива. Семейните представители на зодията ги очакват радикални промени, като премествания, ремонти. Самотните усилено ще търсят своята половинка през този месец. Нежните представителки на зодията имат добри перспективи за бебе, ако го желаят.

Скорпион

Ако вече имате половинка до себе си, обърнете ѝ повече внимание. Някои от вас ще са в дилема как да предложат на половинката си брак. В случай, че вече се намирате в дългогодишни взаимоотношения, са възможни спорове с партньора. Опитайте се да ги разрешите.

Любовният хороскоп, показва вълнения за тези от вас, които търсят нова любов. Възможно е по време на пътуване да се запознаете с интересна личност. Като цяло няма да ви липсва внимание и ви очакват хубави емоции.

Коментирай