Свободно време

Любовен хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

01.08.2019г. / 07 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Звездите показват един оживен месец, в който ще има място за невероятни срещи и искрени чувства. Ще има много романтика, а ако сте необвързани, ще трябва да решите към какво да се стремите. Към семейство или лесни взаимоотношения. Ако срещнете достойна личност, опитайте се да я задържите в живота си. Възможно е да започнете романтични взаимоотношения, които да са далеч от дома, по време на служебно пътуване. Пазете се от интриги.

Като цяло, звездите ви съветват да не преследвате идеала. Август е месец за истинска любов, така че ще трябва да промените виждането си за нея. Ако вече сте семейни, внимавайте с импулсивността и приказливостта си, за да не разрушите връзката си. Вместо това намерете начин да я укрепите.

Козирог

Не ви очакват някакви драстични промени в любовта. Семейните ще са по-фокусирани върху финансите, отколкото върху романтиката и не са изключени кавги. Ако не намерите правилния тон са възможни раздели. Бъдете по-активни, когато става въпрос за дома и се пазете от партньори, които могат да се възползват от вас по някакъв начин. Разбира се, август няма да е само конфликтен. Някои представители на зодията ще се радват на приятни пътувания. Самотните имат шанс за авантюра.

Водолей

Водолеите, които вече имат половинка до себе си ще е важно да бъдат по-романтични, нежни. Работата поглъща много от времето ви, но любовта си иска своето. Бебетата родени през този месец ще се радват на очарование и добро здраве. Самотните представители на зодията ще копнеят за споделена любов. Бъдете социални, активни и се забавлявайте повече извън дома.

Риби

Съдбовен месец за вас, Риби. Съдбата ще се усмихне широко на тези от вас, които търсят сродната си душа. И това наистина може да се окаже вашият човек – надежден, разбиращ и даващ обич. Тези от вас, които вече си имат половинка, ще се вълнуват от това как да поддържат хармонията в отношенията си. Не са изключени финансови проблеми, но ще успеете да ги разрешите. Не се поддавайте на клюки и интриги.

Коментирай