Свободно време

Любовен хороскоп за август

Очаква ни интересен месец

01.08.2019г. / 07 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Август ще ни донесе море от любовни емоции. От една страна ще се радваме на романтика, но от друга може да се наложи да се справяме с конфликти. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодията ги очаква един топъл месец по отношение на любовта, изпълнен с нежност и страст. Ще се почувствате обичани, а не самотни. Ако сте необвързани, имате шанс да започнете любовен роман. През август ще сияете и няма да ви липсва внимание. Обвързаните представители на зодията ги очаква пътуване, но не са изключени и кавги с любимия човек. Хубавото е, че ще намерите начин да смекчите ситуацията. Звездите ви съветват да бъдете по-уверени и инициативни, ако искате връзката ви да е щастлива.

Телец

Ако през този месец сте планирали освежаване на дома, не забравяйте и за романтиката. Звездите ви съветват тихо и без излишна драма да избягвате конфликтите. Не се стремете на всяка цена да сте лидер във връзката ви, в противен случай ще бъдете отблъснати от половинката си. Имате добри предпоставки да прекарате месеца хармонично, но това до голяма степен зависи от вас.

Близнаци

Звездната карта показва радост и щастие в сектора на любовта. Ще почувствате прилив на енергия и вълнения, заради любимия човек. Периодът е подходящ да си организирате пътуване, да укрепите връзката, ако не мрънкате излишно. Не са изключени тревоги, конфликти, проблеми от битов характер, но не им давайте шанс. Необвързаните ще имат добри шансове да се влюбят и да преживеят приятни мигове.

Рак

През този месец, без компромиси няма да може да спасите връзката си и да поддържате хармония и радост. Честите упреци, виковете... Дали това е щастие? Откровените разговори с половинката ще помогнат да поправите взаимоотношенията си. Ще трябва да се разделите с илюзиите, някои от Раците и с партньорите си, започвайки ново начало. Ако вече имате сериозна половинка до себе си, имате добри възможности да организирате дома, да си създадете повече комфорт, да стабилизирате връзката си. Ако споровете назреят, значи е време за почивка.

Коментирай