Свободно време

Дневен хороскоп за 25 юли

Астрологичната прогноза за четвъртък, 25 юли

25.07.2019г. / 06 48ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Без усилия ще усвоите новата информация, от която имате нужда, за да довършите започнатите занимания. Ще попаднете на убедителни аргументи, чрез които да решите сложен юридически казус, който към момента предизвиква сериозни финансови загуби.

>> 20 отличителни черти на зодия Лъв <<

Дева

Не се увличайте от призивите за участие в протести, петиции и други инициативи на съмнителни неправителствени организации. Ограничете светските си прояви до посещение на културни мероприятия и презентации. Въздържайте се от покупки на предмети на изкуството, може да попаднете на фалшификати.

Везни

Обстоятелствата може да ви принудят да направите допълнителни разходи. Преценявайте ги пестеливо, независимо че най-вероятно няма да се отразят катастрофално на финансовото ви положение. Не участвайте в хазартни игри и спортни залагания.

Скорпион

Възможно е спешно да ви изпратят в командировка на място, където вече сте били. Подгответе се старателно, въпреки че ви е познато. Ще се натъкнете на изненадващи пречки. Осигурете си спътник, ако не противоречи на правилата, които се налага да спазвате.

>> 5 двойки зодии, които са съвместими само за секс <<

Коментирай