Свободно време

Дневен хороскоп за 29 юли

Динамичен ден

29.07.2019г. / 06 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Прегледайте документите си. Ще откриете нещо важно, което предполагате, че сте загубили. Находката ще ви помогне да уредите спор с роднини или съседи.

Скорпион

Благоприятно стечение на обстоятелствата ще ви позволи да отделите време за хобито си или друго нещо, което ви доставя удоволствие. Заниманията, свързани със сръчност ще ви се получават много добре.

Женски хороскоп за август

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна и при добра организация текущата работа ще ви отнеме много по-малко време от обикновено. Потърсете актуална информация от вашата област на интереси. Ще ви подскаже варианти за публична изява.

Козирог

Постарайте се да се концентрирате към една дейност и да сте последователни. Не правете няколко неща заедно и не позволявайте на околните да ви внушават идеите си. Тонусът ви не е много висок.

Първата буква на името ви разкрива какви сте в любовта

Водолей

Ще изненадате околните с уменията си. Няма нещо, с което не бихте могли да се справите днес. Въздържайте се от дейности, които биха навредили на здравето ви.

Риби

Няма да имате проблеми, ако сте сигурни в целите си и не разчитате на съдействие. Дори да не успеете да се справите с всичко, което сте си наумили, ще свършите най-важните неща в уговорените срокове, а пропуските ви ще останат незабелязани.

Коментирай