Свободно време

Женски хороскоп за септември

Близнаците да не споделят идеите си

01.09.2019г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Везни

Ще стартирате новия месец с идеи, но те ще изискват голяма част от вниманието и енергията ви. Не са изключени затруднения, които може да ви натоварят психически. Опитайте се да останете балансирани и не спирайте да правите добрини. Последните дни на септември са идеални за подобряване или придобиване на нови умения.

 

 

Жената Скорпион

Не започвайте септември, поставяйки си много задачи. Звездите ви съветват да отделите повече време за почивка и забавление. Посетете концерт, театър, изложба – очакват ви много положителни емоции. В средата на месеца може да получите интересна оферта, но тя може да носи и някои рискове. Не взимайте прибързани решения. Не забравяйте също, че няма перфектни хора. Започнете да променяте света със себе си, тогава животът ще стане по-добър.

Жената Стрелец

Очарованието ви ще завладее дори вашите врагове. През септември ще може да направите някои промени свързани с външността. В средата на месеца внимавайте по време на пътувания. Ще имате възможността да започнете нови дела, които ще завършите успешно. Въпреки това не е изключено да се натоварите малко повече.

Коментирай
Свободно време