Свободно време

Женски хороскоп за септември

Близнаците да не споделят идеите си

01.09.2019г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Рак

Месецът започва с приятни емоции за вас, дами. Ще имате възможността да създадете нови контакти, пътувания. Периодът е подходящ за придобиване на нови знания, тъй като ще ви е по-лесно да усвоите информацията. В края на септември може да се случат разни събития, които да помрачат настроението ви. Трудностите не бива да ви карат да не оценявате реалистично ситуацията. Не приемайте всичко присърце, проблемите ще бъдат разрешени.

Какво очаква зодиите до края на 2019-а

 

 

Жената Лъв

Близки приятели може да ви поканят на кратко пътуване. Няма причина да отказвате, очакват ви хубави мигове. В средата на септември е важно да избягвате спорове и конфликтни ситуации. Не засягайте чувствителни теми с роднини, защото нещата може да се усложнят. В края на месеца ще може да поемете рискове, да действате бързо и решително. Късметът е с вас, защо не играете тото?

Какво прави жената Дева толкова интересна?

Жената Дева

Благодарение на влиянието на планетите, жените Дева ще се чувстват уверени и целенасочени. Може да постигнете огромен успех, ако се научите да се адаптирате към ситуациите. В средата на септември са възможни материални проблеми. Ще ги избегнете, ако харчите разумно. Близки ще ви търсят, за да споделят проблемите си, но това може да ви се отрази емоционално. Бъдете малко по-егоистични и се отдалечете от проблемите на другите. Забавлявайте се повече.

Коментирай
Свободно време