Свободно време

Женски хороскоп за септември

Близнаците да не споделят идеите си

01.09.2019г. / 10 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Жената Козирог

Жените Козирог няма да изневерят на себе си и ще планират за месеци напред. Периодът е подходящ за обучения, семинари. През второто десетилетие на септември е възможно да получите информация, която са крили от вас, вероятно за ваше добро. Не бързайте да се обиждате, да се напрягате емоционално. В края на месеца може да се отдадете на покупки свързани с дома, смяна на гардероба ви.

Какво показва зодията ви за любовния ви живот

Жената Водолей

Не се препоръчва да задържате негативни емоции в себе си. Ако нещо ви дразни, споделете го с любимия човек. Откровен разговор ще ви помогне да премахнете тежестта от душата, в противен случай е възможно проблемите да се задълбочат и да се стигне до конфликт с роднини. Ако сте планирали големи покупки на имот или друго, отложете ги за края на месеца. Не забравяйте да се забавлявате повече.

Промени за зодиите до края на 2019 в 3 направления

Жената Риби

През септември се пазете на места, на които има много струпвания на хора. Звездите ще привлекат късмета към вас, особено ако имате идеи, които искате да реализирате. Бъдете твърди и решителни. Внимавайте с враговете си. Бъдете дипломатични, но не и приятелски настроени. Няма да липсват малки проблеми, но вие ще успеете да се справите с тях. Възможни са и такива свързани с техника.

Коментирай