Свободно време

Дневен хороскоп за 26 август

Конфликти за Везните

26.08.2019г. / 07 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Понеделник ще бъде интересен ден. Повече за това какво ви очаква, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Геориева. 

Овен
Някой друг ще спечели вниманието на личност, чийто интерес се опитвате да привлечете. Овладейте желанието да съобщите информация, която би навредила на конкурента ви. Завистта не е от качествата, достойни за уважение, постарайте се да я преодолеете.

Телец
Влечението ви към предизвикателства и приключения може да ви подтикне към случаен флирт. Ако е към нов познат извън сферата на обичайното ви обкръжение всичко може да свърши като невинна шега, но ако е колега или някой от шефовете, вероятно ще си имате неприятности.

Близнаци
Случайно запознанство при необичайни обстоятелства ще повиши настроението ви. Не бързайте да споделяте и обсъждате ситуацията с близките си. Впечатленията ви все още са съвсем повърхностни.

Седмичен хороскоп за 26 август - 1 септември

Рак
Поредица комплименти ще се отрази положително на самочувствието ви. Каквото и да направите днес ще е свързано с похвали. В момента се радвате на просперитет, но ако загубите чувство за мярка ситуацията ще се промени диаметрално противоположно.

Лъв
Контактите ви ще са интензивни и в по-голямата си част на неформално ниво, с хора, с които ви свързват общи интереси, предпочитания, хоби. Ще имате възможност да разгърнете талантите си, но ако бързате няма да постигнете желания ефект.

Дева
Ще имате възможност да възстановите прекъсната връзка или да стабилизирате съществуваща. Колкото по-искрено общувате със събеседниците си, толкова по-добри резултати ще получите. Спазвайте правилата и не навлизайте в чужда територия.

Коментирай