Везни

Предстои ви една чудесна седмица, защото вашата управляваща планета Венера се премести във вашия знак. Вибрациите около вас ще се подобрят, излъчването ви няма да остане незабелязано. Ако сте необвързани, не се съмнявайте, че добрите възможности ви очакват. Ако вече имате половинка до себе си, то тя ще ви кара да се чувствате обичани. 

Скорпион 

Пълнолуние във вашия сектор на романтиката със сигурност ще развълнува сърцето ви. Ако от скоро се срещате с някого, може да се почувствате така, сякаш се намирате в романтична приказка.

Вие ще бъдете силно привлечени към тази личност и ще се радвате на миговете заедно. Тези от вас, които не са обвързани и не се срещат с никого, имат шанс за нови познанства. Обвързаните Скорпиони ще се радват на хармония с любимия човек. 

7 неща във външността, които разкриват личността ни

Стрелец

Когато става въпрос за любов, Стрелците имат много добри опции. Венера ще ви помогне, но за да срещнете нова любов е важно да бъдете по-социални и да се забавлявате с приятели извън дома. Възможно е да започнете флирт с някой, който сте приемали само за приятел.