Рак

Среща, която подготвяте от доста време най-после ще се осъществи. Подхождайте с умерен оптимизъм, защото няма да се развие както очаквате. Първоначално може да ви се стори, че ситуацията излиза извън контрол, но ако запазите присъствие на духа съвсем скоро ще установите, че случващото се, макар и неочаквано, е във ваша полза. Окончателни резултати ще получите след втората среща. Дотогава ще разполагате с достатъчно време за размисъл и заключения.

Стар приятел, с когото преди време сте се спречкали ще ви поиска извинение. Откажете се от честолюбието и му дайте втори шанс.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Лъв

Програмата ви през тази седмица ще е доста „сгъстена“. Често ще се налага да я променяте поради независещи от вас обстоятелства. Фактът, че сте принудени да реагирате гъвкаво и да се съобразявате с чужда воля няма да ви е особено приятен и на моменти ще сте доста раздразнителни.

Незначителна несполука като скъсано копче, задръстване на светофар, счупена чаша може да ви извади от равновесие. Независимо от всичко е желателно да не прибягвате до употребата на успокоителни лекарства, енергийни напитки и твърд алкохол с цел възстановяване на душевното равновесие. Най-силният ви помощник при такива ситуации е природата.

Не се отказвайте и не се отчайвайте, ако част от проектите ви останат в застой. Бъдете особено предпазливи във вторник, ако контактите ви с непознати са интензивни. В края на седмицата добри новини ще усмихнат деня ви, но ако е информация, която ще ползвате в работата си е препоръчително да я проверите.

Дева

Преимуществено вълненията ви през тази седмица ще са свързани с уреждането на материални въпроси. И по-важното е, че най-вероятно ще направите всичко, което сте си намислили, макар и с цената на малко повече напрежение и малко по-малко часове за почивка. Ако сте намислили да купувате недвижим или скъп движим имот осигурете си консултация с опитен юрист, за да не се налага да приготвяте едни и същи документи няколко пъти.

Петте споразумения - път към щастието

За всичко друго следете процеса самостоятелно, но в случай, че ще се разплащате по банков път не се доверявайте изцяло на банковите служители, проверявайте трансакциите, за да можете да реагирате своевременно в случай на грешка.

Почивните ви дни ще са наистина почивни, изпълнени с ведро настроение и задоволство от свършената работа. Позволете си някое от любимите ви развлечения, независимо че може да е свързано с малко по-високи разходи. Няма да ви докара до финансов колапс.