Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 септември

Лъвовете да внимават с емоциите

16.09.2019г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Бъдете отворени за всякакъв вид контакти. Много хора ще търсят компанията ви през тази седмица. На работното място ще се възползват от опита и знанията ви. Не е изключено да се наложи да обучавате по-млади колеги или да вземете участие в някаква публична форма за размяна на мнения. Направете го на всяка цена, ще спечелите нови привърженици и предложения за допълнителна работа.

Общувайте интензивно с близките си. Споделяйте своите вълнения, изслушвайте техните интереси. Дори да е имало някакви конфликти ще намерите лесни решения и ще се чудите как не сте се сетили по-рано.

Какво означава, ако си намериш монета?

Водолей

Опитайте се да останете „зад кулисите“ през тази седмица. Не привличайте вниманието, не се старайте да участвате навсякъде и във всичко. Колкото по-малко ви забелязват, толкова по-лесно ще постигнете целите си. Отстъпете лидерските позиции на някой друг, а вие само наблюдавайте и си правете съответните заключения. Ще изнамерите сериозни грешки на конкуренцията, които ще са тласък за вашата работа. От друга страна хората, на които сте отстъпили възможността да се изявят ще са ви безкрайно благодарни и предани.

Не стоят така нещата с отношенията у дома. Там трябва да сте на твърди позиции и да се знае „кой кара влака“, особено по отношение на децата и домашните любимци. Настоявайте за спазване на правилата и не позволявайте да ви манипулират. Сериозни проблеми не се очакват.

Риби

Структурирайте си целите и се заемете активно с реализацията им. Действайте експедитивно, последователно, но не прибързано и в никакъв случай хаотично. Погледнете на работата си в по-широк мащаб и не се вторачвайте в дреболии, за да не стане така, че покрай дървото да не забележите гората. Може да допуснете някоя и друга грешка, но не е страшно, ще оправите нещата, никой не е безгрешен.

Един от факторите за успех е да довършвате започнатото и нищо да не оставяте „за после“. Не го ли направите в един момент ще се окажете притиснати и от времето, и от финансите. И като стана дума за финанси, не икономисвайте от развлечения, които ви тонизират, за да не давате след време пари за лекарства, които да ви стабилизират.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kakuvto i da e horoskopa , imam nujda ot po4ivka , liatoto e seriozno natovareno za men ot dosta godini nasam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота