Свободно време

Седмичен хороскоп за 16 – 22 септември

Лъвовете да внимават с емоциите

16.09.2019г. / 14 24ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Везни

Следвайте едно важно правило през тази седмица, ако искате да сте наистина доволни от свършената работа. Работете за себе си. Не се превръщайте в сателит на някого, който си подбира подходящ екип, за да обедини усилията им и след това да се „закичи“ с общите успехи. Както и не обсъждайте непрекъснато краткосрочните намерения и перспективните планове, за да не ви измъкнат интересните хрумвания изпод носа.

През втората половина на седмицата е много вероятно да се запознаете с известна личност, около която гравитират куп ласкатели. Новите контакти наистина ще са разнообразни, но все пак преценявайте кого е здравословно да допуснете до себе си и от кого е желателно да се дистанцирате незабавно.

Изберете си слонче и вижте какъв съвет се крие зад него

Скорпион

Най-сериозните ви натоварвания ще са през първия и последния от работните дни. Тогава ще сте наистина „на черешата“ и няма да мислите за нищо друго освен за задълженията си и за начина, по който да подобрите личната си организация. Дайте всичко от себе си, мобилизирайте се максимално. Няма да съжалявате, защото най-вероятно ще получите и допълнителни финансови постъпления, при това повече отколкото очаквате.

Водата е, която ще ви помогне да преборите умората и да не стигнете до изтощение. Ако е възможно през седмицата да посетите басейн, да си позволите сауна или поне да пребивавате за час-два в близост до естествен водоизточник ще си осигурите спокоен сън и бързо възстановяване. Даже ежедневният душ ще свърши добра работа, в случай че не разполагате с време за повече. Но в почивните дни излетът в планината, до река, езеро, дори до морето е направо задължителен.

С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?

Стрелец

Обстоятелствата ще ви принудят леко да разчупите динамичния си стереотип и да се занимавате с нещо непознато. При това няма да е само едно нещо и само в една област. На работното място може да дойде нов колега или шефът изведнъж да реши да прави някакви реорганизации. Най-трудно ще ви е да се адаптирате, ако се променят правила или елементи от нормативната уредба.
У дома близките също може да ви атакуват с идеи за промяна на обстановката, менюто, индивидуалните задължения.

Колкото по-бързо се овладеете и прецените къде е вашето място в цялата схема, толкова по-безболезнено ще се адаптирате. А най-важното е да не губите увереност в собствените си сили и да се опитвате да видите нещата откъм добрата им страна.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
kakuvto i da e horoskopa , imam nujda ot po4ivka , liatoto e seriozno natovareno za men ot dosta godini nasam .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар