Свободно време

Любовен хороскоп за октомври

Добри перспективи за необвързаните

27.09.2019г. / 14 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

За необвързаните Козирози месецът няма да донесе кой знае какви промени по отношение на любовта. Може би има нещо, което ви кара да не се чувствате все още готови за романтични ангажименти. Въпреки това не отказвайте възможности за срещи и създаване на нови контакти. За тези, които вече имат половинка до себе си, октомври ще премине под знака на хармонията.

4 тихи убиеца на връзката

Водолей

Според звездната карта, що се отнася до любовните въпроси, може да има известно напрежение. Това ще се дължи на желанието ви да се развивате в кариерата, да посещавате обучения, семинари, да полагате усилия за личностното ви израстване. Необвързаните Водолеи може да срещнат интересна личност по време на пътуване или да започнат комуникация с чужденец.

Риби

След 14-и октомври, любовният живот на Рибите ще стане много по-интересен, активен. Съществуващите връзки ще просперират още повече и ще се радват на повече любов, мир и хармония. Усилията, които полагате за вашата връзка ще бъдат възнаградени.

Снимка: istock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
obojavam edno su6testvo - prekrasen 4ovek- sukrovi6te . muj kogoto 4akam ot dosta vreme v realnite si dni li4no a ne tuk v neta slujebno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар