Месец октомври ще бъде вълнуващ в много направления. В любовта, определено няма да скучаем. Ще имаме възможности за създаването на нови връзки или за подобряването на вече съществуващите. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За представителите на тази зодия, октомври ще бъде вълнуващ по отношение на любовта. Ако сте обвързани ще има с какво да впечатлите любимия човек и да засилите връзката си. Необвързаните имат шанс за интересни контакти, но само ако са по-социални. Възможно е да срещнете личност, която да допринесе за вашето благополучие. Тези от вас, които планират бебе, може да „работят“ по въпроса.

3 научни причини моногамията да не е присъща за хората

Телец

Венера ще повлияе на любовния ви живот, а перспективите за намиране на нова любов, ако търсите такава, са големи. Социалните ви умения ще ви помогнат да привлечете обожатели към себе си. За обвързаните Телци, периодът ще е свързан с много романтика.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Близнаци

Звездите показват, че ви очаква блажен месец по отношение на любовта. Необвързаните представители на зодията ще имат много възможности за създаването на любовни партньорства въз основа на съвместимостта на Близнаците. Позволете на нещата да разцъфват постепенно. Някои от обвързаните ще се радват на новина за бебе.