Свободно време

Любовен хороскоп за октомври

Добри перспективи за необвързаните

27.09.2019г. / 14 52ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец октомври ще бъде вълнуващ в много направления. В любовта, определено няма да скучаем. Ще имаме възможности за създаването на нови връзки или за подобряването на вече съществуващите. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

За представителите на тази зодия, октомври ще бъде вълнуващ по отношение на любовта. Ако сте обвързани ще има с какво да впечатлите любимия човек и да засилите връзката си. Необвързаните имат шанс за интересни контакти, но само ако са по-социални. Възможно е да срещнете личност, която да допринесе за вашето благополучие. Тези от вас, които планират бебе, може да „работят“ по въпроса.

3 научни причини моногамията да не е присъща за хората

Телец

Венера ще повлияе на любовния ви живот, а перспективите за намиране на нова любов, ако търсите такава, са големи. Социалните ви умения ще ви помогнат да привлечете обожатели към себе си. За обвързаните Телци, периодът ще е свързан с много романтика.

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Близнаци

Звездите показват, че ви очаква блажен месец по отношение на любовта. Необвързаните представители на зодията ще имат много възможности за създаването на любовни партньорства въз основа на съвместимостта на Близнаците. Позволете на нещата да разцъфват постепенно. Някои от обвързаните ще се радват на новина за бебе.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 4 години )
obojavam edno su6testvo - prekrasen 4ovek- sukrovi6te . muj kogoto 4akam ot dosta vreme v realnite si dni li4no a ne tuk v neta slujebno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време