Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 октомври

Радост за Везните

07.10.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Рак

Преценката ви за всичко случващо се с вас и около вас ще е много по-реалистична от обикновено. Ще приемате нещата такива, каквито са и ще реагирате по най-смисления начин, което ще е и тайната на успеха ви. Ако някой или нещо ви принуди да промените плановете си ще сте готови да го направите спокойно и обмислено.

Въздържайте се от прекалена активност, която може да се отрази негативно на самоувереността ви. Грижата за близките ще ви създаде истинско удоволствие, а те ще намерят начин да изразят искрената си благодарност.

6-те най-талантливи зодии, на които всичко им се отдава

Лъв

Заниманията ви през тази седмица ще са разнородни. Ще се наложи да се заемете с няколко неща едновременно и на моменти, колкото и да сте енергични, умората ще надделее. Разпределяйте натоварванията си равномерно, за да не „ви омекнат гумите“ в последния момент.

Не се съмнявайте във възможностите си. Всичките ви опасения са плод на неоснователни вътрешни страхове. Не ограничавайте собствения си потенциал и не намалявайте темпото, ако не искате да обезцените постиженията си.

Дева

Ще се натъквате на нови възможности почти всеки ден. Бъдете готови да ги използвате целенасочено. Не е изключено да получите предложения за нова работа, за обучение или за участие в разни публични мероприятия с чисто информативна цел и характер. Реагирайте бързо и комбинативно.

Съобразявайте се с мнението на хората, с които общувате и особено с тези, от които зависят решенията ви. Няма да сте в позиция, при която можете да поставяте условия и да настоявате на своето, така че бъдете готови с резервни варианти.

Коментирай