Свободно време

Седмичен хороскоп за 7 – 13 октомври

Радост за Везните

07.10.2019г. / 11 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Козирог

Всички новости, които се случват ще са плод на личната ви инициатива. Опитайте се още в началото на седмицата да формулирате ясно желанията и целите си. Да прецените ефекта от реализацията им в перспектива. Ако искате да промените професионалния си статус, домашната обстановка, личните отношения, ще сте в състояние да го направите, стига да сте сигурни, че след време няма да съжалявате.

При всички по-сложни ситуации търсете компромисни решения. Не зацикляйте върху една тема, ако искате да разполагате с достатъчно време за повечето си идеи.

20 неща, за които хората на 50 години съжаляват

Водолей

Готови сте на всичко, за да постигнете целите, които сте си поставили. Интересното е, че наистина ще се справите, но близките ще оценят усилията ви много по-високо, отколкото самите вие. Ще е полезно, ако възприемете част от техния оптимизъм и не подминавате с безразличие малките радости. Професионалните ангажименти в повечето случаи ще са спешни. Ще ги подготвите за сметка на почивката си.

Събития от личен характер ще ви принудят да направите непредвидени разходи. Няма да са малко, но до края на месеца най-вероятно ще ги възстановите. Не оставяйте на заден план грижата за здравето и добрата си физическа форма.

Риби

Част от случващото се през тази седмица няма да ви зарадва. Очакванията ви ще се разминат с действителността и на моменти може да се почувствате разочаровани, едва ли не измамени. Промените, на които се надявате, няма да се случат или ще са частични. Независимо от това ще са полезни и ще ви осигурят самостоятелност при уреждане на въпроси от личен характер.

Добрите новини и радващи уговорки ще засягат романтичните ви отношения. Бъдете готови да възприемате новостите и да не повтаряте старите си грешки.

Коментирай
Свободно време